Selamat Datang dan terima kasih diucapkan kpd pengunjung dan peminat 'conteng-conteng muka'. Gambar-gambar yg di 'upload' mungkin berbeza dari imej sebenar jika resolusi grafik anda rendah.

MAJLIS PERTUNANGAN ATIQAH

MAJLIS PERTUNANGAN ATIQAH (IKA)
UKAY PERDANA, 09 OKTOBER 2010
SOLEKAN DAN TATRIAS TUDUNG : Eisya Rahman
FOTOGRAFI : Eisya Rahman (saje nak test bakat guna 1000D Canon)

Gadis manis yang masih study ni, sangat-sangat comel bila memilih warna tema pertunangan kaler pink (i like pink), pemakaian tudung menambahkan lagi kemanisannya. Selamat bertunang Ika, semoga ikatan pertunangan ini hingga ke jinjang pelamin.






3 ulasan:

sitiman =) | 29 Jun 2011 7:29 PTG

sy tertarik dgn sentuhan makeup dan sentuhan kerja dari lestari studio ni...makeup yg natural..saya berharap sgt2 suatu hari nnti lestari chinta studio ni akan dapat merealisaikan impian sy dan psangan selama ini untuk membina sebuah mahligai indah yg kami harap dan impikan. tetapi kami sedang berusaha untuk mencapai impian kami ini dengan pelbagai cara.. dengan hasrat supaya lestari chinta dapat membantu kami utk bersatu, kerana sy masih belajar dan tidak bkerja lagi..hnya berharap kpd pasangan yg bnyak tanggungan terhadap keluarganya juga.. jadi sy berharap dapat menyertai pertandingan ini juga...

sitiman =) (sitisan_aisteru9190@yahoo.com) | 29 Jun 2011 7:37 PTG

blh sy tau...mcmana nk join mcmne? sy xde blog...juz klu ade pn blog dlm email sy je....jdi ade xcara lain?

Lestary Chinta Studio | 7 Julai 2011 10:13 PG

Ala yunk, Pertandingan ni dah ditutup pada hujung bulan Mei 2011. Insya Allah rajin2 jenguk2 blog ni ye...Kalau ada rezeki kami team Lestary Chinta Studio..akan mengadakan lagi pertandingan seperti ini. Kami doakan semoga Sitiman dan yang tersayang dipermudahkan segala urusan. Sila emel ke eisya_rahman@ymail.com untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej dan cara pembayaran yg mungkin dapat membantu :-D

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails