Selamat Datang dan terima kasih diucapkan kpd pengunjung dan peminat 'conteng-conteng muka'. Gambar-gambar yg di 'upload' mungkin berbeza dari imej sebenar jika resolusi grafik anda rendah.

EVENT MAKEUP

'Night Makeup' untuk staf Bank Pembangunan sempena Majlis Makan Malam Tahunan. Minta maaf pada staf BP yang perlukan perkhidmatan sy, tapi kali ni hanya 3 orang je yg blh sy makeup sebab ada urusan selepas tu.

Hanya sempat ambik gambar sebelum makeup sorang je...yang lain2 tak sempat...Tema Majlis Makan Malam dwg tahun ni, Klasik Nusantara..Dua org kakak ni, Kak Dah & Kak Joy memakai pakaian tradisional Vietnam so makeup pun kena 'light' sikit macam org Vietnam yang tak ber makeup tebal. Kak Joy mmg customer tetap setiap tahun. TQ so much 'kakak', dari awal sy menceburi bidang ni sampai la ni...dia sentiasa beri sokongan...i love u so much...

Eija pula memilih pakaian tradisional India...So kena highlight tang mata n kening eija yang nipis sangat tu...

Sorry kalau gambar kurang memuaskan , just guna kamera biasa je.

Kak Dah : Sebelum Makeup


Kak Dah : Selepas Makeup

Rohaiza : ala2 Hindustani


Kak Joy : Pinky Women

0 ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails